Wij informeren u graag over onze dienstverlening. Nog liever laten wij onze klanten aan het woord:

 

Pfizer“Voor onze klanten, patiënten en ons beleid is het belangrijk altijd snel en goed op de hoogte te zijn van het relevante nieuws in en rond onze branche. Daar gebruiken wij verschillende nieuwsbronnen voor. Inclusief regelgeving en politiek, is AxonConnect goed gericht op de gezondheidszorg in het algemeen en in het bijzonder de farmasector. Daarbij is Axon’s gespecialiseerde content van de kwartaal managementrapportage uniek in z’n soort.”

Michel Vesseur, Interne Communicatie, Pfizer bv

 

ferring“Close-UP ACC (Accountmanagement, Contractbeheer en Control): een uitmuntende keuze, verbetering van efficiency, een slag in de professionalisering en inzichten waarmee we adequater kunnen sturen.”

Ramon de Ridder, Manager Finance & Control, Ferring Pharmaceuticals

 

sanofi“Ik lees Axon Connect vrijwel elke dag. Het geeft me belangrijke informatie die ik zeer goed kan gebruiken in het dagelijkse werk. De verdiepingsanalyses, welke recentelijk zijn geïntroduceerd, hebben echt meerwaarde naast de snelle realiteit en soms wat vluchtige waan van alle dag. Ik raad Axon Connect dan ook zeker aan voor iedereen die beleidsmatig actief is in de zorg, ziekenhuizen en/of farmacie. Een waardevolle bron voor actuele en relevante informatie!”

drs. Gerben Hagenaars MBA, Manager Healthcare Policy, Sanofi

 

St-Anna-ZH“Axon Connect: Meer dan slechts een knipselkrant. In het jaar dat ik nu dagelijks de updates van Axon Connect ontvang, ben ik zeer enthousiast geworden over dit kennisportaal. Daar waar veel digitale knipselkranten slechts een verzameling persberichten verspreiden, weet Axon Connect de verschillende berichten adequaat samen te vatten, te verbinden en van juiste nieuwswaarde te voorzien. De toegevoegde waarde van tekstschrijvers is onontbeerlijk voor de actuele nieuwsberichten, maar ook zeker voor de verdiepende artikelen. Daarnaast is het mogelijk gerichte vragen te stellen aan het schrijverspanel, waarop snel een adequaat een bruikbaar antwoord wordt geformuleerd. Axon Connect is hiermee een onderdeel geworden van mijn dagelijkse praktijkvoering.”

Christian Vader, gevestigd ziekenhuisapotheker, Hoofd Apotheek, CSA en Diëtetiek,  St. Anna Zorggroep

 

eli-lilly-300x166“Hoewel mijn Sales team bestaat uit ervaren mensen merkte ik al snel na mijn start met dit team dat niet iedereen maximaal gebruik maakte van de inzichten die regionale omzetcijfers kunnen bieden. Dat is zeker geen kwestie van onwil, maar heeft vooral te maken met gewoontes. De een keek altijd naar ‘dit’ als de nieuwe Close-UP cijfers binnen komen, de ander keek altijd naar ‘dat’ en bovendien deden we dat allemaal in eerste instantie individueel. Door gezamenlijk een Close-UP training voor gevorderden te doen, met iemand van Axon als trainer, werd iedereen losgemaakt van zijn gewoontes en halen we nu veel meer informatie uit de data.”

Sigrid I. Attema–van den Broek, Sales & Marketing Manager CNS, Lilly Nederland BV

 

 

celgene“De veranderingen in de zorgmarkt gaan hard en voor ons als biofarmaceutisch bedrijf is het van groot belang hier op in te spelen. De omschakeling van product specialist naar Key Account Manager was noodzakelijk om hierbij aan te sluiten. De training van Axon, Key Account Management, sloot hier zeer goed op aan. Deze training is praktijkgericht en houdt rekening met onze specifieke klanten. Vanuit een SWOT analyse naar een goede doelstelling per Account met daarbij een professionele uitleg van de huidige zorgmarkt met zijn wisselende problematiek hebben wij de eerste professionele stappen kunnen zetten naar een Key Account Management aanpak.”

Anita Atema, Country Manager The Netherlands, Celgene

 

novartis“Dank voor jullie relevante en zinvolle bijdrage aan onze strategische meeting. De presentatie gaf een goed beeld van de veranderingen in en de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en was daarmee een stevige basis voor verdere discussies tijdens de workshops. Er is zeker “some food for thought” !”

Aleyd Dost, MD Chief Scientific Officer, Novartis Pharma B.V.