Axon Connect Kennisdatabase en Management Kwartaalupdate

De ontwikkelingen in de farmaceutische bedrijfskolom en de zorg zijn complex en de markt is voortdurend in beweging. Voor een juiste bedrijfsstrategie is het cruciaal om grip te hebben op deze ontwikkelingen. De Axon Connect Kennisdatabase helpt hierbij. Door dagelijkse duiding van beleidsmatige en politieke actualiteiten en marktontwikkelingen leveren wij u de benodigde kennis voor uw beleidsvoering.

In de Axon Connect Kennisdatabase publiceert Axon dagelijks inzichtelijke nieuwsoverzichten en verdiepingsartikelen die de ontwikkelingen in de zorg nader duiden. Daarnaast interpreteren en presenteren we de belangrijkste ontwikkelingen als managementsamenvatting in de Axon Connect Management Kwartaal Update.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De Axon Connect Kennisdatabase
  • De Management Kwartaalupdate
  • Maatwerk (bijv. verkenningen van een specifiek marktsegment of stakeholdergroep)

Wij informeren u graag over onze dienstverlening. Nog liever laten wij onze klanten aan het woord:

 

Pfizer  “Voor onze patienten, klanten en ons beleid is het belangrijk steeds snel en goed op de hoogte te zijn van het relevante nieuws in en rond onze branche. We gebruiken daar verschillende nieuwsbronnen voor. Inclusief regelgeving en politiek, is AxonConnect goed gericht op de gezondheidszorg in het algemeen en de farmasector in het bijzonder. Daarbij is gespecialiseerde content van de kwartaal managementrapportage van Axon uniek in z’n soort.”

Michel Vesseur, interne communicatie, Pfizer bv

 

sanofi “Ik lees Axon Connect vrijwel iedere dag. Het geeft me belangrijke informatie die ik goed kan gebruiken in het dagelijkse werk. De verdiepingsanalyses, zoals deze recentelijk zijn geïntroduceerd, hebben echt meerwaarde naast de snelle realiteit en soms wat vluchtige waan van alle dag. Ik raad Axon Connect dan ook aan voor iedereen die beleidsmatig actief is in de zorg, ziekenhuizen en/of farmacie. Een waardevolle bron voor actuele en relevante informatie!”

drs. Gerben Hagenaars MBA, Manager Healthcare Policy, Sanofi

 

St-Anna-ZH  “Axon Connect: Meer dan een knipselkrant. In het jaar dat ik nu dagelijks de update van Axon Connect ontvang, ben ik erg enthousiast geworden over deze kennisportal. Daar waar veel digitale knipselkranten slechts  een verzameling persberichten verspreiden, weet Axon Connect de verschillende berichten adequaat samen te vatten, te verbinden en van de juiste nieuwswaarde te voorzien. De toegevoegde waarde van tekstschrijvers is onontbeerlijk voor de actuele nieuwsberichten, maar zeker ook voor de verdiepende artikelen. Daarnaast is het mogelijk het schrijverspanel gerichte vragen te stellen, waarop snel een adequaat en bruikbaar antwoord wordt geformuleerd. Axon Connect is hiermee een onderdeel geworden van mijn dagelijkse praktijkvoering.”

Christian Vader, gevestigd ziekenhuisapotheker, Hoofd Apotheek, CSA en Diëtetiek,  St. Anna Zorggroep

 

novartis “Dank voor jullie relevante en zinvolle bijdrage aan onze strategische meeting. De presentatie gaf zeker een goed beeld van de veranderingen in en de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en was daarmee een goede basis voor verdere discussies tijdens de workshops. Er is zeker “some food for thought” !”

Aleyd Dost, MD Chief Scientific Officer, Novartis Pharma B.V.