Wij informeren u graag over onze dienstverlening. Nog liever laten wij onze klanten aan het woord:

 

Pfizer“Voor onze patienten, klanten en ons beleid is het belangrijk steeds snel en goed op de hoogte te zijn van het relevante nieuws in en rond onze branche. We gebruiken daar verschillende nieuwsbronnen voor. Inclusief regelgeving en politiek, is AxonConnect goed gericht op de gezondheidszorg in het algemeen en de farmasector in het bijzonder. Daarbij is gespecialiseerde content van de kwartaal managementrapportage van Axon uniek in z’n soort.”

Michel Vesseur, Interne Communicatie, Pfizer bv

 

ferring“Close-UP ACC (Accountmanagement, Contractbeheer en Control): een goede keuze, verbetering van efficiency, een slag in de professionalisering en inzichten waarmee we adequater kunnen sturen.”

Ramon de Ridder, Manager Finance & Control, Ferring Pharmaceuticals

 

sanofi“Ik lees Axon Connect vrijwel iedere dag. Het geeft me belangrijke informatie die ik goed kan gebruiken in het dagelijkse werk. De verdiepingsanalyses, zoals deze recentelijk zijn geïntroduceerd, hebben echt meerwaarde naast de snelle realiteit en soms wat vluchtige waan van alle dag. Ik raad Axon Connect dan ook aan voor iedereen die beleidsmatig actief is in de zorg, ziekenhuizen en/of farmacie. Een waardevolle bron voor actuele en relevante informatie!”

drs. Gerben Hagenaars MBA, Manager Healthcare Policy, Sanofi

 

St-Anna-ZH“Axon Connect: Meer dan een knipselkrant. In het jaar dat ik nu dagelijks de update van Axon Connect ontvang, ben ik erg enthousiast geworden over deze kennisportal. Daar waar veel digitale knipselkranten slechts  een verzameling persberichten verspreiden, weet Axon Connect de verschillende berichten adequaat samen te vatten, te verbinden en van de juiste nieuwswaarde te voorzien. De toegevoegde waarde van tekstschrijvers is onontbeerlijk voor de actuele nieuwsberichten, maar zeker ook voor de verdiepende artikelen. Daarnaast is het mogelijk het schrijverspanel gerichte vragen te stellen, waarop snel een adequaat en bruikbaar antwoord wordt geformuleerd. Axon Connect is hiermee een onderdeel geworden van mijn dagelijkse praktijkvoering.”

Christian Vader, gevestigd ziekenhuisapotheker, Hoofd Apotheek, CSA en Diëtetiek,  St. Anna Zorggroep

 

eli-lilly-300x166“Hoewel mijn salesteam uit ervaren mensen bestaat merkte ik al snel na mijn start met dit team dat niet iedereen maximaal gebruikmaakt van de inzichten die regionale omzetcijfers kunnen bieden. Dat is zeker geen kwestie van onwil, maar heeft vooral te maken met gewoontes. De een kijkt altijd naar ‘dit’ als de nieuwe Close-UP cijfers binnen komen, de ander kijkt altijd naar ‘dat’ en bovendien doen we dat allemaal in eerste instantie individueel. Door gezamenlijk een Close-UP training voor gevorderden te doen, met iemand van Axon als trainer, werd iedereen losgemaakt van zijn gewoontes en halen we nu meer informatie uit de data.”

Sigrid I. Attema–van den Broek, Sales & Marketing Manager CNS, Lilly Nederland BV

 

 

celgene“De veranderingen in de zorgmarkt gaan hard en voor ons als biofarmaceutisch bedrijf is het van belang hierop in te spelen. De omschakeling van product specialist naar Key Account Manager was noodzakelijk om hierbij aan te sluiten. De training van Axon, Key Account Management, sloot hier goed op aan. Deze training is praktijkgericht en houdt rekening met onze specifieke klanten.  Vanuit een SWOT analyse naar een goede doelstelling per Account met daarbij een professionele uitleg van de huidige zorgmarkt met zijn (wisselende) problematiek hebben wij de eerste professionele stappen kunnen zetten naar een Key Account Management aanpak.”

Anita Atema, Country Manager The Netherlands, Celgene

 

novartis“Dank voor jullie relevante en zinvolle bijdrage aan onze strategische meeting. De presentatie gaf zeker een goed beeld van de veranderingen in en de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en was daarmee een goede basis voor verdere discussies tijdens de workshops. Er is zeker “ some food for thought” !”

Aleyd Dost, MD Chief Scientific Officer, Novartis Pharma B.V.